Home World EUROPE Reforma në Drejtësi/ Për herë të parë u godit koorporata e korrupsionit

Reforma në Drejtësi/ Për herë të parë u godit koorporata e korrupsionit


TIRANË, 15 tetor/ATSH-Maela Marini/ “Po nuk hynë në burg dhe po nuk u përgjigjën ata që e kanë garantuar dhe e kanë menaxhuar korrupsionin e politikës, që ishin fitimkrijuesit më të mëdhenj me korrupsioni, gjykatësit dhe prokurorët, harrojeni që pastrohet politika”, deklaroi sot në mbrëmje Kryeministri Edi Rama.

I ftuar në një studio televizive, Rama tha se “nuk diskutohet që edhe politikanët kanë lidhje të drejtpërdrejta dhe kanë mëkate e përgjegjësi të drejtpërdrejta, jo të gjithë dhe jo njësoj”.

“Por që kur unë e vura në programin e PS-së reformën në drejtësi, e cila u bë sepse isha unë dhe PS, për herë të parë u godit koorporata e korrupsionit në Shqipëri, ajo e gjykatësve dhe prokurorëve”, tha Rama.

Rama tha se “politikanët kur u jepet mundësia një pjesë e tyre bëjnë korrupsion, sepse ata që janë aty për të goditur fenomenin janë më të korruptuar se të gjithë”.

Në bazë të nenit 4 të ligjit ”Për funksionimin e Agjencisë Telegrafike Shqiptare”, ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.Source link

Must Read

How To Protect Your IP Internationally: The Extreme Basics

I recently spoke with the in-house international IP lawyer at a high tech...

How to stay out of Foreign Jails and What to do if Arrested

Yesterday, in Americans, Australians, British and Canadians Are Being Singled Out in China...

Americans, Australians, British and Canadians Are Being Singled Out in China and I’ve Got Proof

One of the things I’ve done since the inception of this blog is...

International Joint Ventures: Testing the Dream

With international joint ventures, the biggest issue is invariably whether or not it...

How Not to Be in China

I will say that the evolution of the China consulting biz from “how...